De bewoners

 

Ruben

Ruben

Hallo, ik ben Ruben Hubertus. Ik ben op 11 juni 1994 geboren in Amsterdam. Sinds 12 november '16 woon ik in ‘t Huis Achter de Duinen. Ik heb het erg naar mijn zin samen met de andere bewoners en begeleiders. Ik ga graag in het "Disco-bad!" Dagbesteding doe ik op Juttersoord. Ook dat is erg leuk! Mijn hobby's zijn zingen en muziek. Ik hou van mensen om me heen en veel gezelligheid!

Kimberly

Kimberly

Hallo ik ben Kimberly en ik ben geboren op 23 oktober 1996. Ik woon sinds 1 januari 2016 in het Huis Achter de Duinen. Ik heb een eigen kamer met mijn eigen spulletjes en dat is fijn. Het gaat erg goed en ik vind het fijn om hier te zijn. Ik hou erg van water, dus zwemmen op maandag en in bad gaan is een groot feest waarbij het niet altijd droog blijft om mij heen. Ik kan namelijk ook erg ondeugend zijn. Verder vind ik het heerlijk om te wandelen. Ik ben dol op gezelschap en vindt het leuk om met z’n allen op stap te gaan met de bus.

Stewart

Stewart

Hallo, ik ben Stewart Freeth, maar wordt ook vaak Stew genoemd. Ik ben 26 jaar. Overdag werk ik bij de Hartekampgroep op locatie de Maere in Heemskerk. Ik werk daar in de keuken en doe ook baliewerkzaamheden zoals het opnemen van de telefoon. Als ik vrij ben, vind ik het leuk om tv te kijken of naar filmpjes op You Tube. Programma's die ik leuk vind om naar te kijken, zijn 'Samsom en Gert' en 'Geer en Goor'. Ik vind het ook heel lekker en gezellig om bij Loetje te eten, of een cappuccino te drinken bij Grandcafé van Ruysdael.

Jennifer

Jennifer

Hallo, ik ben Jennifer en ik ben 27 jaar oud. Ik kan niet praten, maar omdat ik soms gebaren gebruik, weet ik altijd wel duidelijk te maken wat ik wil aan iedereen. Ik hou van gezelligheid, lekker fietsen, zwemmen en wandelen. Ik zit in een rolstoel, maar ik kan ook prima lopen aan de hand.

Matthijs

Matthijs

Hallo, mijn naam is Matthijs Smit maar je mag mij ook Mats noemen. Ik ben 21 jaar en heb 1 broer en 2 zussen. Doordeweeks ga ik, samen met mijn collega's, met de taxibus naar mijn werk op Juttersoord in Wijk aan Zee. Mijn hobby's zijn knutselen, klussen, eten, fietsen op mijn duofiets, wandelen, zwemmen, dansen, elpees draaien, zingen en opblijven. Ik ben groot fan van Mr. Bean, Dorus, Pipo de Clown en Michael Jackson. Mijn lievelingskleur is groen. Ik vind het leuk om op visite te gaan of visite te krijgen.

Robin

Robin

Hallo, ik ben Robin, ik ben 23 jaar en woon sinds december 2014 in het Huis achter de Duinen. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en het gaat erg goed met mij. Ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan, om te wandelen in het bos of met bus uitstapjes te maken. Fietsen, zodat ik de wind voel, vind ik ook erg leuk. In de woning heb ik een box waar ik graag in speel en ook af en toe heerlijk kan wegdutten. Ik geniet erg van eten, snoezelen en kan ook erg lachen als m’n vriendjes muziek voor mij gaan maken. Ik zit in een rolstoel en kan met de lift naar boven als Ruben een miniconcert voor mij geeft.